JORDLIG loppe- og flåtgel

199,00 kr.

Med JORDLIG loppe- og flåtgel får du et giftfrit alternativ til de syntetiske flåtmidler, der findes på markedet.

Flåtgelen er en Aloe Vera gel med essentielle olier, hvis duftmolekyler i vid udstrækning vil afholde lopper og flåter fra overhovedet at grave sig ind i dit kæledyrs pels og bide sig fast til huden.

  • 100% naturlig og giftfrit
  • Håndlavet produkt
  • Beskytter mod flåter og lopper
  • Nem at smøre på hundens mest udsatte områder
  • Kan benyttes efter behov (se anbefalinger længere nede på siden)
  • Opbevares på køl

Se yderligere informationer vedr. anvendelse, opbevaring, m.m længere nede på siden.

 

På lager

Varenummer (SKU): 0402/2022 Kategorier: ,

Beskrivelse

JORDLIG loppe-og flåtgel er et giftfrit alternativ til de syntetiske flåtmidler. Flåtgelen er en Aloe Vera gel med essentielle olier, der har sin effekt via duftmolekyler, der afholder lopper og flåter fra at grave sig ind i pelsen og bide sig fast på hunden. Gelen anvendes præventivt efter behov. Behovet vil variere i forhold mængden af parasitter på de naturarealer, hunden bevæger sig i, samt hundens naturlige resistens overfor lopper og flåter.

Sådan anvender du JORDLIG loppe- og flåtgel:

  • Benyt en ren cremespartel til at tage en lille mængde gel op af bøtten.
  • Skrab gelen af på din hånd og fordel gelen let mellem dine håndflader, før du gnider gelen ind i pelsen.
  • På hunde er det især på maven, på og omkring ørerne, på halsen eller ved “armhulerne” for at sikre god beskyttelse.

Anvendes præventivt som udgangspunkt hver 4. dag for hunde i landlige omgivelser.  Én gang om ugen for hunde, der bor i byen.
OBS! Før en tur i skoven eller andre områder, der kan have udbredt mængde af parasitter, kan effekten boostes med en ekstra påsmøring.

Fordelen ved at anvende en gel som flåtmiddel til din hund er, at den er meget drøj i brug, og du kan nemt kontrollere, hvor på kroppen du anvender flåtmidlet. Hvis du foretrækker en spray, kan gelen fortyndes med destilleret vand. Fortynd 20 gram gel med vand indtil du opnår den ønskede konsistens – som vil være omtrent 60 milliliter vand.

Har din hund lopper i pelsen

Konstateres der lopper i pelsen, anbefales det, at påsmøre gelen over hele kroppen, og de næste 48 timer jævnligt og flere gange loppekæmme din hund grundigt, for at slippe af med de døde lopper og eventuelle resterende loppeæg. Endvidere skal der behandles mod lopper i husstanden, samt hvor hunden ofte opholder sig.

 

Opbevaring: Opbevares i køleskab. Anvend helt en rengjort spartel ved påsmøring, så du undgår at stikke fingrene direkte i bøtten, da det kan skabe bakterievækst og mugdannelse.

Holdbarhed: 12+ måneder, hvis den opbevares under ideelle betingelser, som er på køl.

Bemærk venligst: JORDLIGs produkter er håndlavede i små partier. På grund af naturlige og økologiske ingredienser kan der forventes ændringer i farve, konsistens og duft. Dette påvirker ikke kvaliteten eller effektiviteten af vores produkter. Central Care søger at holde det naturligt og ikke tilføje skadelige tilsætningsstoffer eller store mængder stabilisatorer til vores produkter, derfor kan vores gels godt skille lidt. Teksturen vil ikke ændre ved dens virkning.

Ingredienser:

Citronverbena blomstervand, geranium blomstervand, neemolie, glycerin, cedartræsolie, citrongræsolie, lavendelolie, guarmel, plantaserve E, pulveriseret aloe vera.

Du kan læse mere omkring de anvendte ingredienser og deres effektbidrag til produktet her.

Yderligere information

Vægt 0,06 kg
Størrelse 6 × 6 × 2,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JORDLIG loppe- og flåtgel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...