TRIKEM WorkingDog Hyaluron 365 500ml

219,00 kr.

TRIKEM WorkingDog Hyaluron 365 er et komplet ledtilskud, som støtter op om hundens ledfunktion. Hyaluron 365 tilfører stoffer, som hunden blandt andet skal bruge til at nydanne ledbrusk, ledvæske og celler. Dermed søger produktet for at smøre leddet og fungerer som støddæmper, når hunden bevæger sig. Hyaluron 365 optages i tarmen og frigøres til kroppens led.

Anbefalet som tilskud til …

  • den ældre hund, som udviser stivhed
  • den aktive eller hårdtarbejdende hund
  • yngre hunde med tidlige tegn på ledstivhed

Hyaluron 365 gives dagligt sammen med hundens daglige kost. Effekten af ​​tilskuddet kan oftest ses efter 1-2 uger.

Indeholder 500ml

Anbefalet dosering – se længere nede på siden.

På lager

Varenummer (SKU): 05105/2024 Kategorier: , ,

Beskrivelse

TRIKEM WorkingDog Hyaluron 365 er nøglen til en sund og aktiv hund – ët af de mest populære ledtilskud til hunde på markedet.

Hyaluron 365 er et komplet ledtilskud med smørende hyaluronsyre og opbyggende glukosamin, MSM og Chondroitinsulfat. Produktet tilfører stoffer, som hunden blandt andet skal bruge til at nydanne ledbrusk, ledvæske og celler. Hos ældre hunde reduceres egenproduktionen af disse stoffer, og hos aktive hunde bliver behovet større.

Opbygning af stabilitet hos din hund kræver nogle gange lidt hjælp undervejs. Hyaluron 365 indeholder højmolekylær hyaluronsyre, der understøtter hundens ledvæske, så den kan bevare sin viskositet og stødabsorberende evne. Hyaluron 365 indeholder desuden MSM, glucosamin og chondroitinsulfat, som hjælper kroppen med at klare den stress, som leddene udsættes for. Med alderen bliver hunde lidt stivere i leddet. Hundens aktivitet aftager, vægten øger, musklerne bliver mindre og aflaster ikke leddene lige så godt som før. Slidtage på og stivhed i leddene bliver derfor alt andet lige større.

Den største del af synovialvæske udgøres af hyaluronsyre, som smører leddet og fungerer som støddæmper. Den transporterer også opbyggende og helende stoffer til leddene. Leddene bliver bedre smurt og hunden får nemmere ved at bevæge sig.

Tilskuddet anbefales som …

  • til ældre hunde, som udviser stivhed
  • til aktive eller hårdtarbejdende hunde
  • til yngre hunde med tidlige tegn på ledstivhed

Gives  dagligt forebyggende eller ved tegn på ledstivhed. Giver ofte resultater allerede efter en til to uger.

Indhold per 10 ml
Glukosamin KCL: 600 mg
MSM: 1 000 mg
Chondroitinsulfat: 54 mgt
Hyaluronsyre: 11 mg

Vand
Glycerin
Xantangummi
Natriumbensoat

Dosering: 10ml pr. 15 kg kropsvægt.

<15 kg: 10 ml
15-30 kg: 15 ml
30-45 kg: 20 ml
>45 kg: 25 ml

Holdbarhed og opbevaring: Tørt, køligt og godt forseglet. Holdbarhed 24 måneder. Se bedst før dato.

 

TRIKEM er en af Nordens førende virksomheder inden for kosttilskud og dyreplejeprodukter og er især er kendt for deres WorkingDog serie. Alle produkter er udviklet og fremstillet fra bunden på fabrikken i Malmö. TRIKEM er en svensk familie virksomhed grundlagt i Malmö i 1954.

Mere om TRIKEM: 

Vi elsker vores dyr, og vil gerne give dem det bedste. Derfor er aktive valg, der fremmer miljøet, en naturlig del af vores daglige aktivitet, måde at leve og tænke på, altid. Som en del af produktionsindustrien anser vi os for at have et ansvar for at engagere os og agere ansvarligt i miljøspørgsmål. Et af Trikems miljømål handler blandt andet om at minimere og kompensere for mulige klimapåvirkninger gennem en række forskellige aktiviteter og engagementer.

TRIKEMs Kerneværdier:
Kvalitet: Vi arbejder kun med nøje udvalgte råvarer, og al fremstilling foregår i Sverige, hvilket giver os fuld kontrol over produktionsprocessen.

Viden: Vi har solid erfaring indenfor fysiologi og ernæring, og er løbende opdateret på det nyeste inden for de forskellige forskningsområder.

Velvære: Vi stræber efter trivsel uanset præstationsniveau og arbejder altid på at få det bedste frem i den enkelte. Vi ved, at de rigtige byggesten gør en forskel!

 

Læs mere om TRIKEM her www.trikem.se/miljo 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TRIKEM WorkingDog Hyaluron 365 500ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *