Gå til kurven

© Hundeverden.

    
Gratis fragt
Ved køb over 399,-
Billig fragt
Fra kun 40,-
Hurtig levering
2 dage m PostNord
Kundeservice
Personlig betjening

Mærker

På Hundeverden.dk finder du produkter fra virksomheder, jeg har personlig tillid til og som lever op til de krav, jeg har til produktion, kvalitet, design og holdbarhed.

I udvælgelsen af mærker og produkter vægter jeg naturlige materialer og miljørigtige produkter højt. Jeg kigger efter produkter, der er produceret med kærlighed og omtanke – både til hunden og til miljøet.

Jeg bakker gerne op om små virksomheder, der leverer varer, de selv har udviklet, designet og produceret – det er ofte her, man oplever ægte kvalitet.

Der vil løbende komme nye mærker til, som jeg synes passer ind i sortimentet her på shoppen.

Kender du til et mærke, som du synes ville passe perfekt her på Hundeverden.dk så send mig gerne en besked.

Her kan du læse lidt om de mærker, du finder på shoppen

Collarfull

Collarfull er en lille dansk iværksættervirksomhed, der designer lækkert hundeudstyr til både små og store hunde, som man ikke lige kan finde i de traditionelle hundeudstyrsbutikker. Collarfull leverer både udstyr af eget design og udstyr, der er håndlavet af materialer som fx. BioThane og klassisk smukt læder.

Maddy og jeg har i nogle år været ambassadører for Collarfull og jeg har derfor et godt kendskab til materialer og modeller fra Collarfull. Og ikke mindst så har vi et godt samarbejde med Sofia, der står bag dette skønne danske mærke. Hun er uddannet tekstildesigner og har hjemme på Nørrebro.

Centralcare

Centralcare leverer danske plejeprodukter til hunde (og heste) med en mission om at ændre og gentænke den måde, vi anvender plejeprodukter til vores dyr.

Bag virksomheden står Sofja med en uddannelse som cand.scient. i Animal Science fra Københavns Universitet med speciale i essentielle oliers beroligende effekt på tamheste.

Iværksættervirksomhedens værdier drejer sig om naturlighed, bæredygtig, veganisme og gennemsigtighed. Og så vil de udfordre de traditionelle produktions- og forbrugsmønstre for at bevare dyre- og planteliv i vand og på land.

Dog’s Craft

Dog’s Craft er en lille polsk familievirksomhed, der leverer træningslegetøj af absolut højeste kvalitet. Legetøjet er produceret i flotte, farverige designs, og så er det frem alt virkeligt god kvalitet og meget holdbart til både trækkeleg og skarpe hundetænder. Legetøjet er desuden fremstillet med fleecepolstrede håndtag, så det er meget behageligt at holde ved. Dog’s Craft anvender ingen ægte pelsmaterialer i deres produkter.

Ficcaro

Ficcaro er leverandør af naturlige godbidder og tyggepinde. Godbidderne er små eller meget små og er bløde for hunden at spise – det gør dem meget populære til belønning i forbindelse med træning. Ficcaro produkterne pakkes friske og er alle kornfri, glutenfri, GMO fri, sukker- og sorbitolfri. Ficcaro er desuden ISO9001 og ISO22000 certificeret.

Tikki

Tikki er en dansk leverandør, der leverer en stor del af mine naturlige snacks og godbidder. De naturlige snacks er udover at være naturlige og sunde for din hund, ofte også fedtfattige. De er ikke tilsat konserveringsmidler, farvestoffer og andre kunstige ingredienser. Produkterne sikrer samtidig at dele fra andre dyr, som ellers kunne være affald i stedet bliver anvendt til stor glæde for din hund. De tørrede snacks giver ofte længere tyggetid, bedre tandhygiejne og god stimulering af din hund.

Woolf

Woolf er snacks og godbidder fremstillet af naturlige ingredienser, men spændende og varierede smage. Hos Hundeverden finder du Woolf Earth Noohide snacks, der er gelatinebaserede produkter med kun én proteinkilde. De indeholder ingen kunstige farve- eller smagsstoffer eller konserveringsmidler.