Gratis fragt
Ved køb over 499,-
Billig fragt
Fra kun 45,-
Hurtig levering
2 dage m PostNord
Kundeservice
Personlig betjening

Mærker

På Hundeverden.dk finder du produkter fra virksomheder, jeg har personlig tillid til og som lever op til de krav, jeg har til produktion, kvalitet, design og holdbarhed.

I udvælgelsen af mærker og produkter vægter jeg naturlige materialer og miljørigtige produkter højt. Jeg kigger efter produkter, der er produceret med kærlighed og omtanke – både til hunden og til miljøet.

Jeg bakker gerne op om små virksomheder, der leverer varer, de selv har udviklet, designet og produceret – det er ofte her, man oplever ægte kvalitet.

Der vil løbende komme nye mærker til, som jeg synes passer ind i sortimentet her på shoppen. Kender du til et mærke, som du synes ville passe perfekt her på Hundeverden.dk, så send mig gerne en besked.

Her kan du læse lidt om de mærker, du finder på shoppen

Collarfull

Collarfull er en lille dansk iværksættervirksomhed, der designer lækkert hundeudstyr til både små og store hunde, som man ikke lige kan finde i de traditionelle hundeudstyrsbutikker. Collarfull leverer både udstyr af eget design og udstyr, der er håndlavet af materialer som fx. BioThane og klassisk smukt læder.

Maddy og jeg har i nogle år været ambassadør for Collarfull, og jeg har derfor et godt kendskab til materialer og modeller fra Collarfull. Det er Sofia, der står bag dette skønne danske mærke. Hun er uddannet tekstildesigner og har hjemme på Nørrebro.

Jordlig

Jordlig (tidligere Central Care) leverer danskfremstillede plejeprodukter til hunde (og heste) med en mission om at ændre og gentænke den måde, vi anvender plejeprodukter til vores dyr. Bag virksomheden står Sofja med en uddannelse som cand.scient. i Animal Science fra Københavns Universitet med speciale i essentielle oliers beroligende effekt på tamheste. Jordligs værdier drejer sig om naturlighed, bæredygtig, veganisme og gennemsigtighed.

Dog’s Craft

Dog’s Craft er en lille polsk familievirksomhed, der leverer træningslegetøj af absolut højeste kvalitet. Legetøjet er produceret i flotte, farverige designs, og så er det frem alt virkeligt god kvalitet og meget holdbart til både trækkeleg og skarpe hundetænder. Legetøjet er desuden fremstillet med fleecepolstrede håndtag, så det er meget behageligt at holde ved. Dog’s Craft anvender ingen ægte pelsmaterialer i deres produkter.

Ficcaro

Ficcaro er leverandør af naturlige godbidder og tyggepinde. Godbidderne er små eller meget små og er bløde for hunden at spise – det gør dem meget populære til belønning i forbindelse med træning. Ficcaro produkterne pakkes friske og er alle kornfri, glutenfri, GMO fri, sukker- og sorbitolfri. Ficcaro er desuden ISO9001 og ISO22000 certificeret.

Green & Wilds

Green & Wilds er en engelsk virksomhed, der leverer holdbart legetøj fremstillet af ren jute og splitlæder. Legetøjet er dobbeltsyet over fire lag jute, og så er det fyldt med bomuldsjute-reb, affaldsbomuld eller en genbrugsplastikflaske. Dette legetøj er naturligt, fornybart og genanvendeligt, og designet som sjove dyr, frugter eller grøntsager – og hvert legetøj har et navn, der passer til sin art, fx Goldie the Goldfish.

JW

JW er et amerikansk mærke af legetøj til hunde. Legetøjet er udviklet til træning og aktivering af din hund. JW fremstiller innovativt legetøj og har mere end 100 forskellige patenter på legetøj. Hos Hundeverden finder du de farverige netbolde af stærkt gummi, som er ekstremt populære som træningslegetøj.

Paws Made

Paws Made er en engelsk familievirksomhed, der producerer lækker træningslegetøj af højeste kvalitet. Her hos Hundeverden finder de de populære Paws Made Pocket legetøj, som er legetøj, hvor du kan gemme godbidder indeni til ekstra motivation. Paws Made legetøjet er altid eftertragtet og du kan derfor opleve at legetøjet er udsolgt.

Ruffwear

Ruffwear er et amerikansk mærke, der producerer et omfattende sortiment af kvalitetsudstyr til aktivt udeliv med hund. Hos Hundeverden finder du Ruffwears legetøj til aktivering af din hund på land og til vands. Legetøjet er fremstillet af naturgummi, som er meget holdbart og svært at ødelægge for din hund.

Tikki

Tikki er en dansk leverandør, der leverer en stor del af mine naturlige snacks. De naturlige snacks er sunde for din hund, ofte også fedtfattige. De er ikke tilsat konserveringsmidler, farvestoffer og andre kunstige ingredienser. Produkterne sikrer samtidig at dele fra andre dyr, som ellers kunne være affald i stedet bliver anvendt til stor glæde for din hund. De tørrede snacks giver ofte længere tyggetid, bedre tandhygiejne og god stimulering af din hund.

Whesco Nature

Whesco er en dansk leverandør af naturlige snacks fra serien Whesco Nature. Whesco Nature er 100% naturlige snacks til hunde. Alle produkter er fremstillet i Europa.

WildWash

WildWash er en engelsk familievirksomhed, der har udviklet deres egne sortiment af plejeprodukter til hunde baseret udelukkende på naturlige ingredienser. For hvert enkelt produkt findes en ingrediensliste, som kan bevidne, at det er fri for parabener, phthalater, fosfater, petrokemikalier, sulfater, palmeolier eller PEG’er. WildWash bruger 100% rene æteriske olier og garanterer, at ingen af ​​deres produkter er testet på dyr.

Woolf

Woolf er snacks og godbidder fremstillet af naturlige ingredienser, men spændende og varierede smage. Hos Hundeverden finder du Woolf Earth Noohide snacks, der er gelatinebaserede produkter med kun én proteinkilde. De indeholder ingen kunstige farve- eller smagsstoffer eller konserveringsmidler.