Gratis fragt
Ved køb over 499,-
Billig fragt
Fra kun 45,-
Hurtig levering
2 dage m PostNord
Kundeservice
Personlig betjening

Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle bestillinger og leverancer foretaget fra Hundeverden.dk

Alle priser på Hundeverden.dk er inklusive moms og danske afgifter. Inden du godkender din bestilling kan du se en oversigt over, hvad du køber, samt hvad du skal betale inklusive forsendelsesomkostninger. Når du har gennemført din bestilling, sender vi dig en ordrebekræftelse på mail. Der vil efterfølgende også blive sendt en kvittering på dit køb.

Vi modtager betaling med Visa/Dankort, Mastercard og Mobilepay.

Alle beløb er i DKK – Danske kroner.

Hundeverden.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Forudbestillinger

Når du forudbestiller produkter på webshoppen, så bestiller du et produkt med længere leveringstid end normalt. Derfor bliver pengene også trukket fra dit kort, før varen bliver afsendt fra Hundeverden.

Har du både lagt lagervarer og forudbestillinger i din kurv, så vil hele din ordre først blive afsendt, når dine forudbestilte varer er på lager. Ønsker du at få leveret dine lagervarer ved almindelig leveringstid, så skal du bestille dine ordrer separat.

Produkter fra Hundeverden.dk leverer din pakke med DAO.

Prisen for fragt koster fra 40,- Køber du for mere end 299,- leverer vi din pakke gratis.

Bemærk! Fragtfri levering gælder ikke til adresser på Færøerne, Grønland samt øvrige lande.

Leveringstid

Leveringstiden for din ordre er 2-4 dage fra bestillingen bliver gennemført til ordren afsendes. Enkelte produkter kan være med længere leveringstid – i så fald vil det fremgå på bestillingssiden.

Hundeverden.dk afsender varer med følgende: DAO – Hjemmelevering, DAO – Pakkeshop, PostNord – pakkeshop og PostNord – Hjemmelevering.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Du er også velkommen til selv at hente dine varer her hos Hundeverden efter aftale.

Returret

Der gives 60 dages fuld returret på produkter, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Dette gælder dog ikke tilbudsvarer eller særlige kampagnetilbud.

Fortrydelsesperioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Ønsker du at bytte et produkt, skal du blot lave en ny ordre på det, du ønsker – vi har desværre ikke mulighed for at ombytte via samme ordre. Ønskes pakken gensendt opkræves en ny fragtbetaling.

Når du benytter fortrydelsesretten skal du altid selv betale for returfragten, når du returnerer en produktet.

Ved returnering er det køber der hæfter for produktet i forbindelse med returforsendelsen. Fortrydes købet helt, refunderes produktets købspris.

Ønske om fortrydelse skal meddeles via mail til kontakt@hundeverden.dk senest 60 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 7 dage efter vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten.

I mailen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Har du modtaget en gave, gør vi opmærksom på, at pengene refunderes til det betalingskort, der er brugt ved køb af varen.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Der gives 24 måneders reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage, fejl, eller skader der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse eller ringe vedligeholdelse af produktet.

Der kan ikke reklameres over farven falmer på læder og stofprodukter. Det er en naturlig proces, som forekommer ved brug.

Vi gør opmærksom på at farver og størrelser kan variere i forhold til billeder, dette gælder i særdeleshed for produkter fremstillet af naturlige materialer.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Hundeverden.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

VIGTIG INFO

I første omgang afholder du selv udgiften for forsendelse.

Hvis du ønsker at returnere varen, send en mail til Hundeverden.dk på kontakt@hundeverden.dk med en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at returnere. Derefter vil du modtage de nødvendige informationer du skal bruge for at returnere.

Når vi har modtaget din reklamation, vil vi vurdere, om reklamationen er korrekt, og i så tilfælde returnere din udgift til køb af vores returlabel.

Ved returnering kontaktes virksomheden: Hundeverden ApS, Østertoften 21, DK-6740 Bramming

Reklamationer modtages ikke hvis de er sendt pr. efterkrav.

Kontakt os på kontakt@hundeverden.dk – så hjælper vi dig gerne med dit spørgsmål.