Central Care DÆK potevoks

199,00 kr.

Din hunds trædepuder skal plejes, så de ikke tørrer ud, får revner og sprækker. Med Central Cares DÆK potevoks får du en vegansk potevoks, der både virker beskyttende og plejende på din hunds poter.

Benyt potevoks præventivt – i god tid, inden det bliver vinter!

  • Beskytter, fugter og nærer huden
  • Gør trædepuderne bløde, fleksible og sunde
  • Heler i dybden, hvis der er sår eller skræmmer i huden
  • Beskytter imod varme, kulde, salt og grus
  • Regelmæssigt brug mindsker risiko for udtørring af trædepuderne

Se mere info vedr. anvendelse, opbevaring, mm. længere nede på siden.

Varenummer (SKU): 0401/2022 Kategorier: ,

Beskrivelse

Centrals DÆK potevoks er let at bruge og har størst effekt på poterne, hvis den bruges præventivt og i god tid, inden det bliver kulde og vintervejr. Når vi nærmer os vintertiden, bør du derfor smøre din hunds trædepuder med potesalve før jeres gåtur. Går I tur i byen, vil det gør poterne ekstra godt, hvis du husker at tørre dem af med en lunken klud efter I kommer hjem, så du fjerner evt. saltresterne fra fortove, veje og stier. Det vil minimere risikoen for, at poterne lider overlast som følge af udtørring. Når poterne er fri for vejsalt, kan du med fordel påsmøre Centrals potevoks igen og udnytte potesalvens plejende, nærende egenskaber.

Sådan anvender du DÆK potevoks:

  • Skyl eller tør hundens poter
  • Påfør blidt potevoksen på din hunds trædepuder
  • Lad salven trænge ind i 5-10 minutter
  • Sørg for at din hund ikke slikker poterne før salven er trængt ind. Afled evt. hundens opmærksomhed med legetøj, en godbid eller anden hyggelig aktivitet. Det er hverken farligt eller skadeligt, hvis din hund får slikket sine poter efter påsmøring med Centrals potesalve, men salven gør naturligvis mest gavn, hvis den bliver på den hud hvor den er blevet påført.

Potevoks kan sagtens benyttes hele året for at give din hunds poter næring og pleje.

Opbevaring: Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys. Undgå kontakt med vand.

Holdbarhed: 12+ måneder hvis opbevaret under ideelle forhold.

Bemærk venligst: Central Cares produkter er håndlavede i små partier. På grund af naturlige og økologiske ingredienser kan der forventes ændringer i farve, konsistens og duft. Dette påvirker ikke kvaliteten eller effektiviteten af vores produkter. Central Care søger at holde det naturligt og ikke tilføje skadelige tilsætningsstoffer eller store mængder stabilisatorer til vores produkter, derfor kan vores salve smelte lidt om sommeren. Når det smelter, kan den blive grynet, hvis den afkøles for langsomt. Teksturen vil ikke ændre ved dens virkning og vil fortsat optages hurtigt af huden efter påsmøring.

Ingredienser:

Olivenolieudtræk med morgenfrueblomster, sheasmør, mangosmør, kokosfedt, candelillavoks, E-vitamin, rosmarinekstrakt, lavendelolie, rosmarinolie, olibanumolie, kamilleolie.

Potesalve fra Central Care er håndrørte i små portioner, indfarvet af naturlige ingredienser som eksempelvis candelillavoks og dufter af essentielle olier, som kan give variationer i salvens størrelse, konsistens, farve og duft.

Potesalven er vegansk og består af naturlige og økologiske  ingredienser. Potevoksen overholder dermed Ecocerts krav for naturprodukter. Fri for syntetiske parfume- og farvestoffer, nanopartikler og parabener.

Du kan læse mere omkring de anvendte ingredienser og deres effektbidrag til produktet her.

Yderligere information

Vægt 0,06 kg
Størrelse 6 × 6 × 2,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Central Care DÆK potevoks”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...