Central Care SLIP stresssalve

199,00 kr.

Lider din hund af lydangst, fx i forbindelse med nytår, kan den beroligende kokossalve fra Central have en positiv aromaterapeutisk effekt.

Centrals stresssalve til hund er fremstillet til at berolige hunde, der bliver stresset af høje lyde såsom fyrværkeri, torden og geværskud. Salven anvender aromaterapi med essentielle olier som alternativ og meget overbevisende behandling af hunde med lydangst.

Oplagt at benytte i kombination med angstdæmpende trykpunkter. Se information vedr. anvendelse længere nede på siden.

 • 100% naturligt produkt
 • Skøn, naturlig duft
 • Dansk produceret og håndrørt
 • Beroligende effekt
 • Anvendes optimalt på angstdæmpende trykpunkter
 • Påsmøres på hoved, ben og trædepuder – se specifik instruktion.

Der medfølger udførlig instruktion til anvendelse ved køb.

 

På lager

Varenummer (SKU): 0404/2022 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

SLIP er en 100% naturligt produceret stresssalve til hunde – en kokossalve med beroligende effekt. Kokossalven yder support til hunde i forbindelse med lydangst eller andre stressende situationer.

Nøje udvalgte essentielle olier, der er testet og godkendt til terapeutisk brug, gør at salven kan anvendes på hundens hud til effektivt at fremkalde afslappethed i stressende situationer, blandt andet ved angst for affyring af fyrværkeri nytårsaften, under tordenvejr eller geværskud i jagtsæsonen.

Du kan med fordel benytte salven i kombination med angstdæmpende trykpunkter, for holistisk behandling af lydangst hos hunde.

Sådan anvender du SLIP Stresssalve

 • Påsmør salven i et skæringspunkt på toppen af hundens hoved – midterlinjen fortil og en lige linje fra det forreste sted, hvor øret hæfter på hovedet.
 • Cirkulér blidt og meget langsomt i urets retning på dette toppunkt i cirka ét minut.
 • Hvis du masserer med cirkulerende bevægelser med den øverste halvdel af din pegefinger, i stedet for kun fingerspidsen, forstærker du punktets beroligende og søvnfremkaldende virkning.
 • Til hunde, der er bange for fyrværkeri, anbefaler vi at du kombinerer toppunktet på hovedet med påsmøring af salven og massage på indersiden af hundens bagben i fordybningen mellem akillessenen og toppen af ankelknoen.
 • Pres blidt ind på punktet i 30-60 sekunder med lidt kokossalve på din tommelfinger, før du gentager på det andet bagben.
 • Brug en mængde cirka på størrelse med en ært (omtrent 1 gram) per påsmøring.
 • Anvend gerne rengjort spartel ved påsmøring, da fingre direkte i bøtten kan forudsage bakterievækst og mugdannelse.

Som optakt til nytårsaften anbefaler Central at påsmøre salven (på førnævnte punkter) én til to gange dagligt i ugen op til nytårsaften. Dagen før og på selve nytårsaftensdag anbefaler vi, at du optrapper påsmøring til tre-fire gange om dagen.

Ved akut behov kan salven desuden påsmøres på indersiden af de inderste trædepuder på hundens bagpoter for at øge absorptionshastigheden og dermed salvens beroligende effekt.

For hunde med alvorlige angstsymptomer kan der være behov for angstdæmpende medicin som et supplement til behandlingen. Konsultér en praktiserende dyrlæge for yderligere behandling.

 

Opbevaring:

Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys. Undgå kontakt med vand og anvend gerne rengjort spartel ved påsmøring, da fingre direkte i bøtten kan forårsage bakterievækst og mugdannelse.

Ingredienser:

Kokosolie, merianolie, mandarinolie, ylang-ylangolie, nardolie, appelsinolie, patchouliolie.

Salver fra Central er håndrørt i små portioner, indfarvet af naturlige ingredienser og dufter af essentielle olier. Salven er vegansk og består af udelukkende af naturlige og biodynamiske ingredienser. Salven overholder Ecocerts krav for naturprodukter . Fri for syntetiske parfume- og farvestoffer, nanopartikler og parabener. Du kan læse mere omkring de anvendte ingredienser og deres effektbidrag til produktet her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Central Care SLIP stresssalve”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *