TRIKEM WorkingDog B-Vitamin 500 ml

79,00 kr.

TRIKEM WorkingDog B-Vitamin er et vitamintilskud til hunde. Indeholder alle de nødvendige B-vitaminer, som hunden har behov for.

Anbefalet som tilskud i forbindelse med …

  • pelsskifte/fældning
  • parring/drægtighed
  • hårde træningsperioder
  • perioder med svær miljøbelastning

Indeholder 500ml

Anbefalet dosering – se længere nede på siden.

På lager

Varenummer (SKU): 05107/2024 Kategorier: , ,

Beskrivelse

TRIKEM WorkingDog B-Vitamin er et komplet B-vitamintilskud til hunde – særligt gavnligt for hunde, der træner hårdt, hunde der fælder og hunde, der er belastet af miljøforandringer. Desuden anbefales B-Vitamin tilskuddet til tæver før parring og under drægtighed.

Produktet indeholder alle de nødvendige B-vitaminer, som din hund har behov for – folinsyre, cobalamin og cholin som er nødvendige for vækst og vedligeholdelse af kroppens celler og i produktionen af ​​nye blodceller samt andre B-vitaminer, der indgår i kroppens næringsstofomsætning og er nødvendige for energiomsætningen af ​​protein, fedt og kulhydrater.

Ydersiden afspejler ofte, hvordan vi har det indeni. En hund med en glansfuld og sund pels signalerer velvære. Din hund kan have brug for ekstra støtte i forskellige situationer og perioder i livet, f.eks. ved pelsskifte eller drægtighed, og her kan ekstra B-vitaminer være en god hjælp.

WorkingDog B-Vitamin er velsmagende fodertilskud i glukoseopløsning.

Tilskuddet anbefales i forbindelse med 

  • fældeperioder og pelsskifte
  • tæver, der skal parres og under drægtighed
  • aktive hunde i hårde træningsperioder
  • perioder med svær miljøbelastning

Gives sammen med hundens almindelige kost.

Indhold pr. 5 ml:

Vitamin B1: 5 mg
Vitamin B2: 5 mg
Vitamin B6: 1,2 mg
Vitamin B12: 13,4 mcg
Folinsyre: 2,45 mg
Niacin: 8 mg
Pantothensyre: 3,5 mg
Biotin: 168 mcg
Kolin: 2 mg

Dosering: 5 ml pr. 10 kg kropsvægt pr dag.

Holdbarhed og opbevaring: Tørt, køligt og godt forseglet. Holdbarhed 24 måneder. Se bedst før dato.

 

TRIKEM er en af Nordens førende virksomheder inden for kosttilskud og dyreplejeprodukter og er især er kendt for deres WorkingDog serie. Alle produkter er udviklet og fremstillet fra bunden på fabrikken i Malmö. TRIKEM er en svensk familie virksomhed grundlagt i Malmö i 1954.

Mere om TRIKEM: 

Vi elsker vores dyr, og vil gerne give dem det bedste. Derfor er aktive valg, der fremmer miljøet, en naturlig del af vores daglige aktivitet, måde at leve og tænke på, altid. Som en del af produktionsindustrien anser vi os for at have et ansvar for at engagere os og agere ansvarligt i miljøspørgsmål. Et af Trikems miljømål handler blandt andet om at minimere og kompensere for mulige klimapåvirkninger gennem en række forskellige aktiviteter og engagementer.

TRIKEMs Kerneværdier:
Kvalitet: Vi arbejder kun med nøje udvalgte råvarer, og al fremstilling foregår i Sverige, hvilket giver os fuld kontrol over produktionsprocessen.

Viden: Vi har solid erfaring indenfor fysiologi og ernæring, og er løbende opdateret på det nyeste inden for de forskellige forskningsområder.

Velvære: Vi stræber efter trivsel uanset præstationsniveau og arbejder altid på at få det bedste frem i den enkelte. Vi ved, at de rigtige byggesten gør en forskel!

 

Læs mere om TRIKEM her www.trikem.se/miljo 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TRIKEM WorkingDog B-Vitamin 500 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *