Smagekasse til hvalpe

149,00 kr.

Denne smagekasse til hvalpe indeholder naturlige snacks, som er særligt tilpasset de små hvalpetænder, som ikke kan tygge de hårde snacks endnu. Så vil du gerne forkæle din hvalp med lækre tyggeting, så er denne kasse det perfekte valg. Alle snacks i kassen er 100% naturlige – sunde og smagfulde  for din hvalp.

Indholdet passer til de fleste størrelser af hvalpe fra 10-12 uger og opefter. Små hvalpe vil naturligvis være lidt udfordret de første uger, hvor hvalpe af store hunde vil tygge dem uden besvær.

Smagekasse til hvalpe er en fast del af sortimentet af smagekasser her hos Hundeverden – den skifter ikke hver måned, som måneds-smagekassen.

Indholdet af smagekasse til hvalpe er:

Klik på linksene og læs mere om hvert produkt.

Denne smagekasser egner sig naturligvis også generelt til små hunde eller senior hunde, hvis tænder er knapt så stærke, som de har været.

Alle produkterne sælges desuden i hele poser her hos Hundeverden – så hvis din hvalp finder sin absolutte favoritsnack her i smagekassen, så kan du være sikker på, at finde alle snacks i hele poser, som du kan købe efterfølgende. Se den medfølgende indholdsseddel med beskrivelse af produkterne samt priser.

Varenummer (SKU): 01006/2024 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Vil du give din hvalp den bedste start på tilværelsen med sunde, naturlige snacks, så prøv den lækre smagekasse til hvalpe fra Hundeverden! Her er du garanteret masser af smage og dufte, der kan motivere din lille guldklump til at snacke og hygge sig! Med smagekassen har du mulighed for at tilbyde din hvalp forskellige smage og varianter af snacks, uden at skulle købe en hel pose af snacks, som du kan være i tvivl om, om din hvalp kan tygge.

I denne smagekassen til hvalpe kan du servere en række forskellige proteinkilder til din hvalp – og måske blive klogere på, hvad de rigtig godt kan li! De naturlige snacks i smagekassen her kommer fra Okse, Kalv, Buffalo, Kylling, Lam, Hjort og Brisling (små fisk). Sikke mange lækre ting din hvalp kan få mulighed for at smage og sætte sine små tænder i!

Smagekassen til hvalpe er sammensæt så de fleste hvalpe kan tygge de forskellige snacks. De er sprøde, men ikke svære at tygge sig igennem. Naturligvis vil helt små hvalpe – eller hvalpe af de allermindste hunderacer få mere tyggetid end større hunde. Men vurder selv, hvornår din hvalp er stor nok til at spise de største af snacksene i denne smagekasse.

Smagekassen for hvalpe indeholder:

  • Presset kødben er særligt egnet til hvalpe- og seniorhunde. Kødbenet er presset sammen af små stykker, hvilket gør, at den også er forholdsvis nem at tygge i stykker i mindre bidder. Lavet af oksehud tilsat kallun og tyrestænger der sørger for masser af smag.
  • Buffalo Abomasun/kallun er en yderst velsmagende snack – rig på proteiner og fedtfattig. Denne snack er tyggevenlig – også egnet til hvalpe fra 12 uger
  • Twistet kalveblære, også kaldet Hvalpesticks, 100% naturlig snack af ren kalv. Denne snack har masser af smag og naturlig duft – en lækker snack til alle hunde, som også egner sig særligt godt til hvalpe, da den er let at tygge og fordøje. Masser af smag og duft.
  • Tørrede kyllingehalse – lækker sprød snack af 100% kylling – en mindre snack der er nem at tygge for alle hunde og hvalpe. Altid en populær snack.
  • Lammeører – den fine struktur og størrelse på lammeørerne gør dem velegnede til hvalpe, små racer eller ældre hunde, der har brug for skånsomme godbidder. Højt proteinindhold, lavet fedtindhold. Allergivenlig snack.
  • at duften er lidt skarp!
  • Meatstrips med hjort – de lækre meatstrips er ren, tørret hjortekød. Nem at brække over og give din hvalp som mindre stykker.
  • Tørrede små fisk – Den perfekte lille snack/forkælelse til din hund! Den kan både fungere som en “stor godbid” og en lille snack. Super sund med masser af Omega 3 og 6 fedtsyrer. Rigtig meget smag og duft af fisk – din hund vil elske at sætte tænderne i denne lille knasende fisk.

Bemærk! Produkterne er pakket ud af deres oprindelige emballage, derfor medfølger en detaljerede indholdssedler i alle smagekasser. På indholdssedlen fremgår det tydelig hvilken pakke de enkelte produkter stammer fra. Dette sikrer dig fuld sporbarhed på produkterne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smagekasse til hvalpe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *