Ruffwear Huck-a-Cone

199,00 kr.

Ruffwear Huck-a-Cone er et vaskeægte superlegetøj – det har nemlig hele fire forskellige aktivitetsfunktioner og bliver et sikkert hit hos legesyge hunde!

Du kan benytte Huck-a-Cone som

  • aktivitetslegetøj, som fyldes med godbidder eller vådfoder indeni
  • kaste-/trækkelegetøj, hvor hunden kan få en god omgang aktion og sjov
  • vandlegetøj, hvor din hund nemt kan fange keglen eller rebet i vandet

Legetøjets mange kanter har den effekt, at legetøjet lander i en uforudsigelig retning, når det kastes på jorden. Det vil helt sikkert gøre din hund ekstra udfordret og interesseret i leg.

Superlegetøjet fra Ruffwear er fremstillet af naturligt gummi og designet med inspiration fra lavine redningshunde træning. Materialet er ekstremt holdbart – og så er det nem at rengøre.

Gummikeglen måler 7,5 x 10cm. Længde på rebet er 30cm.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ruffwear Huck-a-Cone er i kategorien superlegetøj – det er nemlig skabt til hele fire forskellige typer leg!

Huck-a-Cone kan bruges som et aktivitetslegetøj, hvor der fyldes godbidder eller vådfoder ind i “keglen”. Legetøjet kan med det 30 cm lange reb og gummikeglen i enden nemt bruges som kastelegetøj, så din hund kan få sig en god løbetur. Er din hund til mere til trække lege, så er det bare at holde godt fast. Få et godt greb om rebet takket være den store knude i enden og lad din hund bide sig fast i gummikeglen og få en omgang aktion og sjov. Sidst, men ikke mindst, kan gummilegetøjet anvendes med din hund i vandet, da materialet kan flyde. Her kan din hund nemt “fange” gummilegetøjet i vandet – enten i rebdelen eller få et godt bid i gummikeglen.

Det mangekantede design med de mange kanter er inspireret af træning af for redningshunde i laviner, og det har den effekt, at legetøjet lander i en uforudsigelig retning, når det kastes på jorden.

Huck-a-Cone er produceret af naturligt gummi, som er et ekstremt holdbart materiale. Du får altså en langtidsholdbart legetøj, som du og din hund kan have glæde af i mange timer sammen.

Den naturlige gummiprodukt er nemt at rengøre.

Mål: 7,5 x 10cm
– Længde på rebet er 30cm

Yderligere information

Ruffwear Huck-a-Cone

Gul, Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ruffwear Huck-a-Cone”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *