Paws Made Pocket Rabbit m. bungy

289,00 kr.

Paws Made Pocket Rabbit med bungy-håndtag er et super belønningslegetøj til hunde, der elsker godbidder. Med denne variant med påsyet ægte kaninpels og et stærkt bungy-håndtag, er der næsten ingen grænser for, hvordan du kan lege med og belønne din hund!

Du åbner nemt Lotus bolden og fylder den med godbidder inden træning eller leg. Den naturlige duft af kaninpelsen vil desuden være et ekstra pift til lugtesansen hos din hund.

Lotus bolden måler ca. 8×8 cm (Small)  – Håndtaget ca. 56 cm – Samlet længde ca. 64 cm

  • Belønningslegetøj
  • Trækkelegetøj
  • Ægte kaninpels
  • Fyldes med godbidder
  • Flere flotte farvevarianter
  • Håndlavet legetøj

BEMÆRK! Den angivne farve svarer til farven på snor og håndtag. Farven omkring selve Lotus-bolden kan være en anden.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Paws Made Pocket Rabbit med bungy-håndtag er en Lotus bold med velcro og påsyet ægte kaninpels udenpå og med et lækkert polstret bungy-håndtag, så du kan have godt fat i legetøjet og lege trækkeleg med din hund.

Lotus bolden er nem at åbne, fylde med små godbidder og lukke igen. Typisk vil du kaste legetøjet for at belønne din hund, men med den lækre bungy-håndtag har du også mulighed for at din hund skal kæmpe for at få legetøjet og dermed godbidder. Din hund selv åbne Lotus bolden for at få fat i godbidderne.

Der er velcro på indersiden af Lotus bolden, så den lukker godt sammen på alle flader og godbidderne falder derfor ikke ud, selv om du kaster bolden til din hund. Den lækre kaninskind udenpå bolden gør legetøjet ekstra spændende på grund af den naturlige duft i pelsen.

Paws Made Pocket Rabbit med bungy-håndtag er det perfekte belønning til hunde der er vilde med belønning med godbidder og som er vild med trækkeleg.

Paws Made legetøjet er håndlavet i Storbritannien – og er af virkelig god kvalitet. Størrelsen og udformning på hvert enkelt legetøj kan variere en smule, da det er håndlavet.

Paws Made Pocket Rabbit fås også uden håndtag eller med et kortere fast håndtag.

Yderligere information

Farve

Gul, Grøn, Orange, Lilla, Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paws Made Pocket Rabbit m. bungy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *