Paws Made Pocket m. håndtag

199,00 kr.

Paws Made Pocket med håndtag er det fedeste belønningslegetøj til hunde, der elsker godbidder! Uden på Lotus blomsten er der påsyet ægte kaninpels som vil friste sanserne på din hund ekstra meget!

Du åbner nemt Lotus bolden og fylder den med godbidder inden træning eller leg. Det korte håndtag gør legetøjet nemt at håndtere, holde fat i eller trække op ad jakkelommen.

  • Belønningslegetøj
  • Lotus bolden måler ca. 8×8 cm (Small)
  • Håndtag ca. 28 cm
  • Fyldes med godbidder
  • Flotte farvevarianter
  • Håndlavet legetøj
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Paws Made Pocket med håndtag er en Lotus bold med velcro og med et fast håndtag, så du kan have godt fat i legetøjet.

Du kan nemt åbne Lotus bolden, fylde den med godbidder og lukke den igen. Typisk vil du kaste legetøjet for at belønne din hund, og så skal din hund selv åbne bolden for at få fat i godbidderne. Der er velcro på indersiden af Lotus bolden, så den lukker godt sammen på alle flader og godbidderne falder derfor ikke ud, selv om du kaster bolden til din hund.

Paws Made Pocket med håndtag er det perfekte belønning til hunde, der er vilde med belønning med godbidder, og håndtag giver dig et ekstra mulighed for at have godt fat i legetøjet eller trække det op ad lommen.

Paws Made legetøjet er håndlavet i Storbritannien – og er af virkelig god kvalitet. Størrelsen og udformning på hvert enkelt legetøj kan variere en smule, da det er håndlavet.

Paws Made Pocket fås også uden håndtag eller med længere bungy-håndtag samt med kaninpels.

Yderligere information

Farve

Rød, Blå, Grøn, Lilla

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paws Made Pocket m. håndtag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *