Dog’s Craft Hollee Basic

179,00 kr.209,00 kr.

Dog’s Craft Hollee Basic er et klassisk trækkelegetøj med JW bold med et stærk elastisk håndtag og den populære JW bold, som hundene elsker at bide i og lege med. Legetøjet er fremstillet med et blødt polstret greb, så du kan holde fast uden ubehag, når din hund giver den gas med trækkelegen.

Dog’s Craft hundelegetøj er af højeste kvalitet og holdbarhed. Dog’s Craft Hollee Basic fås med tre forskellige boldstørrelser, så du kan vælge den model, der passer bedst til din hund.

  • Trækkelegetøj
  • Perfekt til fx. træning og belønning
  • Elastisk håndtag
  • Blød polster til et behageligt greb

Størrelser: S – bold Ø8cm / M – bold Ø12cm / L – bold Ø15cm

Bemærk! Den lilla model har IKKE en grøn bold, som vist på ét af billederne, men en lilla bold, som vist på de to billeder med hundene.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Træningslegetøj fra Dog’s Craft er af absolut højeste kvalitet og holdbarhed. Legetøjet er håndlavet og er skabt til at holde til kraftige træk og bid fra din hund.

Klassisk træningslegetøj med bungee håndtag og polstret greb – og med den lette og elastiske JW bold i enden er legetøjet nemt at kaste til din hund.

Dog’s Craft Hollee Basic fås i tre størrelser, hvor kun størrelsen af bolden varierer. Længden på håndtaget er 35cm langt på alle tre størrelser.

Størrelser: S – bold Ø8cm / M – bold Ø12cm / L – bold Ø15cm

Yderligere information

Hollee Basic

S – Blå m/rød bold, S- Rød m/blå bold, S – Lilla m/lilla bold, M – Blå m/rød bold, M- Rød m/blå bold, M – Lilla m/lilla bold, L – Blå m/rød bold, L- Rød m/blå bold, L – Lilla m/lilla bold

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dog’s Craft Hollee Basic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *