Active Canis Kølemåtte

69,00 kr.139,00 kr.

Når varmen bulrer derud af, kan det være svært for din hund at føle sig tilpas. I nogle situationer er det svært at finde et svalende sted i skyggen og holde temperaturen nede under den varme pels. Med en kølemåtte giver du din hund mulighed for at finde en kølig plads uanset hvor. Placerer hunden sig på kølemåtten vil den straks nyde godt at det kølige underlag.

Active Canis kølemåtten er fremstillet af en kraftigt materiale, der kan holde til hunde skarpe kløer, og så indeholder måtte en kølende gele, som gør at måtten konstant føles kølig.

  • Kølemåtte til hunde
  • Tre forskellige størrelser
  • Giftfri kølegele
  • Holder sig kold i op til 2 timer
  • Let at rengøre/aftørre med fugtig klud

På billedet ses en lille border collie (14 kg) på en kølemåtte str. L 50 x 90 cm.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Active Canis Kølemåtte er en 100% giftfri kølemåtte med gele, som giver en kølende effekt på din hund, når den ligger på den. Overfladen på kølemåtten føles konstant kølig på varme dage, men kølegeléen aktiveres yderligere ved kropskontakt fra hundens vægt på måtten.

Kølemåtten er nemt at tage med til træning eller på tur. Den kan folde sammen og puttes i tasken, eller fx- lægges i bunden af hundeburet i bilen, hvis I skal ud at køre på en varm sommerdag. Kølemåtten kræver hverken vand, frost eller elektricitet for at have virkning.

Kølemåtten vil gradvist sænke hundens kropstemperatur og gøre en varm sommerdag mere behagelig for en ophedet hund.

Den afkølende effekts varer i gennemsnit være ca. 2 timer.  Har hunden ligget lang tid og afgivet sin varme på måtten, kan det være en fordel at “lufte” måtten, så den igen kan komme tilbage i sin kølende temperatur.

Active Canis Kølemåtte fås i tre størrelse, så du kan vælge den størrelse, der passer til din hund – eller til dit hundebur eller hundekurv. På billedet ses en lille border collie (14 kg) på en kølemåtte str. L 50 x 90 cm.

  • M – 40 x 50 cm til små hunde
  • L – 50 x 90 cm til mellemstørrelse hunde
  • XL – 70 x 110 cm til store hunde

Kølemåtten er nem og hurtigt at rengøres – den tørres blot over med en fugtig klud.

Bemærk at kølemåtten ikke bør placeres i direkte sollys.

 

Yderligere information

Vælg størrelse

M – 40 x 50 cm, L – 50 x 90 cm, XL – 70 x 110 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Active Canis Kølemåtte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *