Doggie-Zen Vaskebjørnhale med Chuckit Breathe bold

229,00 kr.

Doggie-Zen legetøj med ægte vaskebjørn og Chuckit Breathe bold. Lækkert legetøj med naturlig duft og holdbar træningsbold.

Chuckit Breathe bolden gør det muligt for hunden at trække vejret normalt selv om den har bolden i munden. Et perfekt legetøj til den aktive hund, der motiveres ekstra af naturlige dufte og bolde.

  • Træningslegetøj med bold
  • Ægte pels fra vaskebjørn
  • Holdbart kvalitetslegetøj
  • Ca. 35 cm total længde
  • Bold Ø6,4 cm
  • Nem at kaste

 

På lager

Varenummer (SKU): 03101/2024 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Superlækkert Doggie-Zen legetøj bestående af vaskebjørnhale med Chuckit Breathe bold. Den hele vaskebjørnhale har bånd påsyet for ekstra holdbarhed og for enden den populære Chuckit Breathe bold, som via sin udformning gør det nemt for din hund at trække vejret med bolden i munden. Den naturlige duft af vaskebjørn vil vække din hunds sanser og motivere den for at få lov at få legetøjet.

Legetøjet er let, men samtidig nemt at kaste ved at bruge vaskebjørnehalen som håndtag og kaste legetøjet takket være vægten af bolden. Chuckit Breathe bolden er lavet af naturgummi og er holdbar samt fleksibel for hunden.

Fremstillet af vaskebjørnehale fra vilde vaskebjørne fra Canada.

Mål:
Total længde ca 32-35 cm
Vaskebjørnhale: ca 25-30 cm
Chuckit Breathe bold Ø6,4 cm

Doggie-Zen er en svensk familievirksomhed grundlagt i 2008 af søstrene Sara og Hanna.  Doggie-Zen fremstiller kvalitetslegetøj af holdbare materiale i stærke farver. De naturlige pelsmaterialer stammer fra Sverige, pånær vaskebjørnhaler, som er fra Canada)  – alle skind er fra dyr, der har levet under gode levevilkår. Alle Doggie-Zen legetøj er designet og fremstillet i Sverige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Doggie-Zen Vaskebjørnhale med Chuckit Breathe bold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *