Smagekasse til hunde – Juni

109,00 kr.

Juni måneds smagekasse til hunde er en blandet kasse indeholder naturlige snacks med forskellige proteinkilder, med forskellig konsistenser og tyggetid. I denne smagekasse kan du vælge mellem Bøffelhorn (til mellem og store hunde) eller Whesco Kødben (til små hunde eller hunde der ikke har stærke tænder).

Prøv smagekassen og overrask din hund med nye, spændende dufte og smage! Smagekassen i denne måned indeholder en snack med pels. Pelsen har en rensende effekt på hundens mave-tarm system.

Juni smagekassen indeholder:

Klik på de enkelte links til de forskellige snacks og læs mere om dem.

OBS! Da naturlige snacks kan variere en del i størrelse og udformning, kan pakken indeholde 2-3 mindre stykker i stedet for 1 stort stykke.

Vælg din variant!

Når du bestiller denne smagekasse kan du vælge at få 1 stk. bøffelhorn eller 1 stk. kødben i kassen! Prisen er den samme.
Billede 1 er Smagekassen m/ Bøffelhorn – Billed 2 er Smagekassen m/ Whesco Kødben.

Hvis du har en lille hund eller en hund, der ikke har så stærke tænder, så anbefaler jeg, at du vælger Whesco kødbenet, der er let at spise, da benet er fremstillet af små stykker af oksehud, der er presset sammen.

Varenummer (SKU): 01005/2024-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

En smagekasse til hunde er en samling af forskellige hundesnacks eller godbidder, der er designet til at give hunde mulighed for at prøve forskellige smagsvarianter. Smagekassen kan indeholde en bred vifte af snacks, herunder tørrede kødstykker, knogler, tyggeben og andre lækkerier, der er velegnede til hunde.

Formålet med en smagekasse til hunde er, at du får mulighed for at introducere din hund for nye smagsoplevelser og samtidig tilbyde den en lækker belønning eller godbid. Det kan også være en måde at finde ud af, hvilke snacks din hund foretrækker, før du køber større mængder af en bestemt variant.

Månedens smagekasse til hunde er fyldt med lækkerier til din hund – en blanding af naturlige snacks og luksus godbidder fra varierede proteinkilder. Smagekassen indeholder sunde snacks med et højt indhold af proteiner, som egner sig til alle typer hunde. I smagekassen finder du snacks med varierende tyggetid.

OBS! Da naturlige snacks kan variere en del i størrelse og udformning, kan pakken indeholde 2-3 mindre stykker i stedet for 1 stort stykke.

Smagekassen for juni indeholder:

Bøffelhorn, Okseakillessene, Kaninører m/ pels, Laksekødssticks, Woolf Natural Bone m/glucosamin og luksusgodbidder m/kylling.

Nogle af produkterne er pakket ud af deres oprindelige emballage, derfor medfølger en detaljerede indholdssedler i alle smagekasser. På indholdssedlen fremgår det tydelig hvilken pakke de enkelte produkter stammer fra. Dette sikrer dig fuld sporbarhed på produkterne.

Ønsker du at ændre i indholdet af kassen af hensyn til evt. allergier eller andre årsager, er du altid velkommen til at kontakte os.  Så gør vi alt for at udskifte de specifikke produkter med tilsvarende produkter, så indholdet passer til din hund.

Yderligere information

Vælg variant

Smagekasse med Bøffelhorn, Smagekasse med Whesco Kødben

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smagekasse til hunde – Juni”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *