Smagekasse til hunde – Juli

109,00 kr.

Juli smagekassen med naturlige snacks er en blandet kasse til hunde. Den indeholder naturlige snacks med forskellige proteinkilder, med forskellige konsistenser og tyggetid.

Prøv smagekassen og overrask din hund med nye, spændende dufte og smage! I denne måned finder du to forskellige fiskeskind – nemlig Lakseskind og Torskestick, som er lavet af torskeskind. Dog er de to snacks meget forskellige, da Lakseskind er sej og blød, mens Torskesticks er meget hård, og dermed en hel anden tyggeoplevelse for din hund.

Juli smagekassen indeholder:

Klik på de enkelte links til de forskellige snacks og læs mere om dem.

OBS! Da naturlige snacks kan variere en del i størrelse og udformning, kan pakken indeholde 2-3 mindre stykker i stedet for 1 stort stykke.

Varenummer (SKU): 01007/2024 Kategorier: ,

Beskrivelse

En smagekasse til hunde er en samling af forskellige hundesnacks eller godbidder, der er designet til at give hunde mulighed for at prøve forskellige smagsvarianter. Smagekassen kan indeholde en bred vifte af snacks, herunder tørrede kødstykker, knogler, tyggeben og andre lækkerier, der er velegnede til hunde.

Formålet med en smagekasse til hunde er, at du får mulighed for at introducere din hund for nye smagsoplevelser og samtidig tilbyde den en lækker belønning eller godbid. Det kan også være en måde at finde ud af, hvilke snacks din hund foretrækker, før du køber større mængder af en bestemt variant.

Månedens smagekasse til hunde er fyldt med lækkerier til din hund – en blanding af naturlige snacks og luksus godbidder fra varierede proteinkilder. Smagekassen indeholder sunde snacks med et højt indhold af proteiner, som egner sig til alle typer hunde. I smagekassen finder du snacks med varierende tyggetid.

OBS! Da naturlige snacks kan variere en del i størrelse og udformning, kan pakken indeholde 2-3 mindre stykker i stedet for 1 stort stykke.

Smagekassen for juli indeholder:

Oksestrube, Oksehale, Hestelever, Lakseskind, Torskesticks, Lammeører og Kyllingehalse.

Nogle af produkterne er pakket ud af deres oprindelige emballage, derfor medfølger en detaljerede indholdssedler i alle smagekasser. På indholdssedlen fremgår det tydelig hvilken pakke de enkelte produkter stammer fra. Dette sikrer dig fuld sporbarhed på produkterne.

Ønsker du at ændre i indholdet af kassen af hensyn til evt. allergier eller andre årsager, er du altid velkommen til at kontakte os.  Så gør vi alt for at udskifte de specifikke produkter med tilsvarende produkter, så indholdet passer til din hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smagekasse til hunde – Juli”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *