Smagekasse til hunde – April

109,00 kr.

April måneds smagekasse til hunde er en superlækker snackkasse med naturlige, sunde snacks til din hund. Med denne måneds kasse får din hund både lov at smage på hest, okse, kalv, laks, torsk og hjort. Alle snacks er 100% naturlige, tørrede snacks – og indeholder ikke korn, sukker, salt eller tilsætningsstoffer.

Prøv smagekassen og overrask din hund med spændende snack med masser af duft og smag! I april måned indeholder smagekassen:

Fif til servering af smagekassen!

Det store lakseskind kan nemt klippes i mindre stykker, så du kan servere mindre stykker af skindet. Det kan være til mindre hunde – eller hvis du bare vil have snacksene til at holde længere.

Hestelever kan også brækkes i flere mindre stykker, så den kan serveres af flere omgange. Det er en snacks med pænt lang tyggetid.

Oksestruberne har også lang tyggetid. De kan serveres som de er, eller fyldes med vådfoder og fryses ned – derefter serveres frosne eller halvt optøet for din hund. Så får du en snack med meget lang tyggetid.

Torskeskind sticks er sammenlignet med lakseskind er hård snack med mellemlang tyggetid.

De twistede kalveblærer, også kaldet hvalpesticks, er knasende og sprøde, men nemme at tygge og fordøje – også for hvalpe.

 

 

 

 

Varenummer (SKU): 01002/2024-7-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

En smagekasse til hunde er en samling af forskellige hundesnacks eller godbidder, der er designet til at give hunde mulighed for at prøve forskellige smagsvarianter. Smagekassen kan indeholde en bred vifte af snacks, herunder tørrede kødstykker, knogler, tyggeben og andre lækkerier, der er velegnede til hunde.

Formålet med en smagekasse til hunde er, at du får mulighed for at introducere din hund for nye smagsoplevelser og samtidig tilbyde den en lækker belønning eller godbid. Det kan også være en måde at finde ud af, hvilke snacks din hund foretrækker, før du køber større mængder af en bestemt variant.

Månedens smagekasse til hunde er fyldt med lækkerier til din hund – en blanding af naturlige snacks og luksus godbidder fra varierede proteinkilder. Smagekassen indeholder sunde snacks med et højt indhold af proteiner, som egner sig til alle typer hunde. I smagekassen finder du snacks med varierende tyggetid.

Smagekassen for april indeholder:

Tørret hestelever, snittede oksestruber, tørret lakseskind, twistet torskeskind sticks, twistet kalveblære, samt hjortekød i tern.

Produkterne er pakket ud af deres oprindelige emballage, derfor medfølger en detaljerede indholdssedler i alle smagekasser. På indholdssedlen fremgår det tydelig hvilken pakke de enkelte produkter stammer fra. Dette sikrer dig fuld sporbarhed på produkterne.

Ønsker du at ændre i indholdet af kassen af hensyn til evt. allergier eller andre årsager, er du altid velkommen til at kontakte os.  Så gør vi alt for at udskifte de specifikke produkter med tilsvarende produkter, så indholdet passer til din hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smagekasse til hunde – April”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *